Светлана Гущерова продава арабски парфюми

Плеймейтката Светлана Гущерова влезе в козметичния бизнес и започна да продава арабски парфюми в социалните мрежи. Цената на една бутилка е 75 лева, пише вестник „Телеграф“.

Светлана, която често прави реклами на най-различни брандове за дрехи, козметика и т.н., сподели, че парфюмите, които предлага, определено си заслужават.

„Аз никога не качвам продукти в личния си профил, които не съм пробвала и не ми харесват. Винаги споделям това, което на мен ми допада“, казва самата инфлуенсърка. Тя сподели, че когато ги е показала на нейните приятелки, те веднага си поръчали, дори и от мъжките аромати, защото много им харесали.

Блондинката акцентира най-вече на два парфюма, от които има дамски и мъжки аромат. „Тези двата са много добри, а в комбинация на мъж и жена ще бъде уникално“, допълва Гущерова.

Светлана не пропусна да опише подробно връхните и базовите нотки и на двата вида, за да може последователите ѝ да добият по-голяма представа за продуктите и уханията им и да могат да разберат дали са по вкуса им. Тя представи и малко по-висок клас парфюми отново и за двата пола, но в комплект от 5 бутилки.