Светлана Гущерова шокира с признанието, че иска…

Светлана Гущерова, която наскоро стана майка за втори път споделя, че за нея 2021 г. е била хубава и успешна година въпреки коронавируса“. Моделката уточнява, че най-хубавото през изминалата година е раждането на второто й дете, защото винаги е искала много деца.

Гущерова не крие, че е имала притеснения как ще протече бременността й в тези времена и че през пролетта всички са си стояли вкъщи и не са се виждали с други хора. Семейството е купувало всичко онлайн и всеки продукт е бил подлаган на щателна дезинфекция.

Красавицата открехва завесата и около самото раждане, за което и този път се е доверила на екип на д-р Дяволов от „Майчин дом“. „Ако трябва да бъда честна, нямах такова притеснение и страх, защото бях в сигурни ръце“, сподели пред вест­ника Гущерова.

Днес всекидневието й е запълнено с дет­ски игри и заба­вления и въпреки недоспиването, тя е доволна от живота си. По-малкото сън тя компенсира с по-добра организация. Точно затова може би тя успя да създаде и собствен бранд.

Майката не пропуска да похвали и дъщеричката си Анелия-Добромира, която според нея е активно, умно и будно дете, което дори вече учи английски език. „Гледам да й чета много приказки, ако се пу­ска телевизия, гледаме само бебешки програми и детски, и то на английски. Много е любопитна, интересува се от всичко, говори си“ – казва тя и допълва, че не иска детето да бъде обсебено от телевизии, телефони и таблети.

Тунингованата красавица казва, че няма проблеми със социалната изолация, даже напротив. Докато стои по цял ден вкъщи, тя се вдъхновява да създаде собствена марка пижами.

„Аз обичам страшно мно­го да създавам пижами, ви­наги когато си седя вкъщи, съм по пижама, защото ми е удобно и тази идея дойде още през март месец, в пър­вите седмици на затваряне на държавата.

В момента е модерно онлайн пазарува­нето, пък и тогава в онези тежки месеци нямаше как да си пазаруваш дрехи и обувки, защото си седяхме вкъщи и няма къде да се носят“, споделя пред вестника жената до Християн Гущеров, която преди дни отпразнува 33-ия си рожден ден. За пръв път през живота й той ще е по-различен, без шумни и бляскави партита. „Мисля, че няма нищо по-хубаво от това да сме вкъщи с мъжа ми и двете ни деца. Може да не вдигнах купон, но това беше най-хубавият ми рожден ден“, допълва Светлана.

Тя се чувства толкова сигурна и спокойна, че е готова след няколко месеца да стане майка за трети път. Всъщност това е и най-голямото й желание за Коледа

„Спомням си, че минала­та Нова година си пожелах тази да съм с още едно де­тенце, при това момченце. Тази година ще си пожелая същото да ми се случи през 2021 г.“, добавя Светлана Гущерова, като се надява, че следващата година ще бъде изпъл­нена със здраве и щастие, „България днес“.

 

Previous post Водеща на bTV втрещи ефира, зрителките й се смеят
Next post Вижте разделят ли се Дани и Алекс Петканови