Светлана разкри колко тежи след упреците за анорексия

Светлана Гущерова видимо е от дамите, които след като станат майки, продължават да се радват на тънка талия. Нещо повече, през последните месеци фигурата ѝ изглежда по-слаба от всякога. За първи път финият ѝ силует направи сериозно впечатление на последователите ѝ в Инстаграм през април м.г. Тогава част от тях дори я набедиха, че страда от анорексия – упрек, който впоследствие често ѝ се налагаше да отрича и опровергава, пише life.dir.bg.

„Харесвам те, определено си красива жена. Но не харесвам анорексичният вид, който се стараеш да постигнеш“, коментира още тогава една от почитателките ѝ, присъединявайки се към онези, които гледаха с неодобрение на нейната слаба визия.

Оттогава съпругата на бизнесмена Християн Гущеров се изправя пред редица запитвания относно теглото си. Ето защо съвсем наскоро, прибягвайки до популярната опция на Инстаграм за задаване на въпроси, тя реши веднъж завинаги да задоволи любопитството на своите фенове, разкривайки колко точно тежи и как поддържа физиката си, като по този начин официално сложи край на безбройните спекулации по темата.

Блондинката качи като 24-часова история в акаунта си снимка, разкриваща екрана на електронен кантар, върху който се е качила, а цифрите, изписващи се на него, показват, че тя тежи 43.4 килограма. Към изображението тя е добавила и картинка, представяща хранителния режим, на който се подлага, за да запази телосложението си такова, каквото е в момента.

От нея става ясно, че Светлана се подлага на широко разпространения метод, наречен „фастинг“. Това означава, че тя набляга на здравословната храна през определен 8-часов прозорец от деня, след което в продължение на шестнайсет часа не яде нищо. В интерес на истината много от българските популярни имена използват именно това така наречено „периодично гладуване“, за да постигнат добри резултати за кратко време. Например, през 2019 г. пред Dir.bg Ники Илиев каза, че по този начин, наред с интензивните тренировки и спорт, е влязъл в перфектната форма, която показа в последния си филм „Завръщане“, който съвсем скоро ще се сдобие с втора част.

През последните месеци Гущерова отново се е съсредоточила върху своята линия дамски нощници, пижами и халати. Преди часове тя сподели във виртуалното пространство фотографии, на които позира в новите предизвикателни и съблазнителни модели на марката, изработени от сатен и дантела.