Светлана се заканила, че дори и да е бедняк, пак ще обича Христиан Гущеров

За Светлана Гущерова открай време е ясно, че обича охолния живот и от младост тръгна по път, по който да намери мъж, който ще си го осигури. Посвещават всичките си съзнателни години в постигането на тази цел. Жертвите, които Светлана е направила, за да бъде с Християн Гущеров и да продължава да е с него, са брутални, признала самата тя пред приятелки.

Предимно в емоционален план, но и във физически, защото се подлага на зверски диети, а любимият не спира да яде. Въпреки че по едно време беше стопил значително количество килограми, към днешна дата Гущеров отново изглежда както в началото на връзката им. Плеймейтката, която по време на престоя си във ВИП Брадър умоляваше Големия брат за една вафла, е склонна към напълняване, неслучайно е била закръглена в училище. Затова от години гладува и днес е плашещо слаба.

Наскоро г-жа Гущерова сама призна в социалните мрежи, че в 20 часа от денонощието не яде нищо. В останалите 4 консумира само риба и бяло месо. Започнала този режим още докато била в реанимацията след последното си раждане.

Светлана е убедена, че повече няма да може да си намери толкова богат мъж и затова не спира да ражда от него, както и да поддържа слаба фигура си. Според слуховете, макар че яде за трима, Христиан държал жена му да е изящна на външен вид. Младото семейство показва нагледно какво е мързел. И двамата родители не работят нищо, а са на издръжката на Добромир Гущеров, който няма как да остави внучетата си гладни. Светлана стана собственик на фирма за луксозни пижами, но не е съвсем ясно що за пазар има в България за подобен артикул и колко добре се продават те. Все пак тя преди всичко е отдадена на грижите за четирите си деца.

Гущерова се е зарекла, че няма да изпусне съпруга си и щяла да го обича вечно, дори и да е краен бедняк.