Свършиха най-кошмарните дни за 2022 г., според астролозите

Планетарните облаци се разпръскват след като само за седмица ретроградният Меркурий си отиде, а от вчера и Плутон вече е в нормалния си ход.

Колкото и да ни се иска да дойдат по-добрите времена, това няма да стане за седмица. Защото 4 планети остават ретроградни и ще ни слагат препятствия поне още два месеца. Но пък това е период, в който можем да осмислим поведението.

Ретрограден Юпитер

Той ще е в тази позиция до 23 ноември. Насърчава ни да мислим за нови знания и умения, да се опитаме да се позиционираме наново в днешния свят. Най-силно ще го усетим, когато дойде сезона на Скорпионите и е добре да се подготвим още отсега. Времето е идеално за нова работа, преквалификация и нови комуникации.

Ретрограден Сатурн

Той ще е в тази позиция още 2 седмици. Използвайте този период, за да оцените начина, по който работите и какво можете да направите, за да подобрите работата си. Познаването на собствения ви стил на работа е първата стъпка към това да станете по-уверени. Определянето на това как вашата личност и умения влияят на вашата перспектива и метод на работа може да ви помогне да разберете най-доброто приложение на вашите таланти.

Ретрограден Уран

Така ще стои до края на годината. Заредете се с търпение, защото именно от тази планета идва хаоса в главата ви. Може да сме свидетели на неочаквани събития, затова е важно да си осигурим някакви котви, които ще ни създават чувство на сигурност – обич на близките, уют в дома. Пребройте хората около вас и на тези, на които не вярвате – не залагайте за нищо. Възможно е да ви разочароват допълнително.

Ретрограден Нептун

Той ще ни мъчи още два месеца. Тъй като това е планетата на илюзиите и вдъхновението, неговата ретроградност е чудесно време да помислите как да постигнете вдъхновение. Възможно е мотивацията ви да е повлияна от това колко много или малко знаете за някого или нещо.

Уверете се, че не мислите на дребно или не ограничавате мечтите си. Има още 3 седмици до началото на ретроградния Марс, когато ще правите оценка на миналото си и ще градите нови планове за себе си. Дотогава не правете резки движения и ограничете емоциите си.