Сгащиха в крачка Калин Врачански, има ли нова любов?

Пандемията и страхът от зараза е обхванал и талантливия актьор Калин Врачански, който прави срещите си на улицата, но така увеличава риска да бъде хванат в крачка.

„Под открито небе рискът да се заразя е много по-малък, отколкото в затворено пространство”, разсъждава актьорът от хитовия сериал „Братя”.

През седмицата екранният Борис Донков отново си беше чукнал работно рандеву на чист въздух. Брадясалият артист пристигна с бялото си ауди пред кооперация в столичния кв. „Редута”, излезе от колата и зачака. Минута по-късно при него дойде засукана блондинка, която върху роклята си бе облякла кафяво елече. Липсата на дебела връхна дреха върху гърба й издаваше, че дамата живее наблизо и идва директно от вкъщи.

Двамата поговориха около 10 минути. През това време Калин топлеше ушите си с качулката на своя суитшърт, пише „Уикенд‘. Актьорът се бе издокарал изцяло в черно и с окосмението по лицето си мязаше на мутра.

От една година насам Врачански си има за приятелка художничката Александра Стоянова, която го придружава почти навсякъде. Незнайно защо обаче на онзиденшната среща в „Редута” той не бе взел изгората си.

39-годишният талант е убеден, че вече е намерил жената, която е достойна да го дари с потомство. „Бях против брака, но по време на изолацията започнах да мисля за семейство и деца”, призна неотдавна актьорът.