Секси зайче излезе от костюма: Мария е разкрита

Заекът е поредният участник, който напусна предаването „Маскираният певец“. Той загуби вота на зрителите от Гъбарко, Самурая и Перлата. Така, в крайна сметка зрителите видяха кой се крие под ушите на сексапилния костюм.

Това беше телевизионната водеща Мария Игнатова, както мнозина прогнозираха. Тя не успя да изненада нито публиката, нито детективите от панела. Всички от тях – Алекс Раева, Азис, Владо Пенев и Марта Вачкова, казаха в синхрон, че именно русата господарка на ефира е отпадналият участник.

До спекулациите, че Игнатова е Заекът се стигна, след като й се наложи да направи дистанционно изпълнение. Мнозина смятаха, че това се дължи на факта, че водещата е на меден месец след сватбата си с Ивайло Цветков-Нойзи. Въпреки това Игнатова разкри, че първите дни след венчавката със съпруга й са изкарали под карантина.

„Първо мислех, че ще падна с костюма, защото главата е много тежка“, разкри водещата, като се пошегува на свой гръб, че е изглеждала по-добре с маската.

„Знаех от самото начало. Но тя беше много креативна с оправданията“, заяви пък Алекс Раева, която е близка приятелка на Игнатова.

Previous post Звезди и плеймейтки пощуряха на Хелоуин, вижте как ще се маскират
Next post Вижте кои са четирите най-перверзни зодии