Сексолог разби 3 мита за мъжете и секса

Съществуват какви ли не клишета, свързани със секса и мъжете, но се оказа, че не всичко е вярно, пише jenata.blitz.bg. Или поне така твърди световноизвестният сексолог Дария Вебер. Според него има три неща, които се вменяват на всички мъже що се касае до секс желанията им.

„Да, силният пол харесва тези неща, но далеч не толкова, колкото им се вменява“, уточнява той. Именно заради това сексологът Дария Вебер реши да развенчае три от най-големите секс мита, свързани с мъжете.

Ето кои са те:

Мъжете обичат черно и червено бельо

Според сексолога изследванията многократно потвърждават, че цветът на бельото няма значение за мъжа и не може да е масов фетиш. Няма значение дали е червено или черно, мъжете обичат прозрачно или максимално отворено бельо или дори липсата му.

Всички мъже са луди по обезкосмените интимни зони на жените

Това наистина е трендът от последното десетилетие, но повечето мъже предпочитат зоната на бикини да е с кокетна прическа или срамна ивица. Има и такива, които са спокойни, когато в интимната зона на жената има недокосната „естествена растителност”.

„Следователно е невъзможно да се твърди, че това е факт, който важи за всички мъже“, казва сексологът.

Мъжете обичат позата „ездачка“, защото е красива

Според сексолога мъжете много обичат да наблюдават процеса на проникване по време на секс, тъй като често виждат такъв сюжет в порното. Същото се отнася и за позата на ездачката.

„Те обичат, когато една жена е отгоре, но не толкова за гледане, а защото в този случай жената доминира,“, каза Вебер.

Previous post Късметът следва тези четири зодии навсякъде
Next post Венелин Петков кандидат за шеф на БНТ