Секс списъкът на Моника Валериева е доста дълъг

Освен богата колекция от скъпи бижута, Моника Валериева има и богат секс списък от известни мъже. Първи сред тях е Владимир Ангелов, известен с прякора си Стъклето, който бе дясната ръка на изчезналите Братя Галеви. Момата от Дупница се залюбила с бандюгата още 16-годишна.

Моника не посвенила от факта, че той е с 15 години по-голям от нея и има семейство. Връзката им изкарала 5-6 години и според слуховете именно той е купил апартамента й в София, който бе обран преди малко повече от година.

Да бръмчи по обвързани типове, на които половинките им й се падат дружки, е навик за силиконката. Случаят с фолк певицата Алисия е точно такъв – първо й се натрапила за приятелка, взела да я ласкае и обяснява колко много я харесва, а в същото време безсрамно пращала мръснишки предложения на Ники Михайлов в социалните мрежи, докато го навие да му гостува в Италия, за да впише и него в тефтера си със секс бройки, твърдят източниците ни.

Отделно красавицата преспа и с Валери Божинов, докато беше женен за Николета Лозанова, минала и през леглото на колегата му Благой Георгиев – Джизъса. Моника признава за част от авантюрите си, като коментира, че всъщност тя не е виновна, че обвързани мъже искали да спят с нея.

Друг култов случай е секс аферата й с Калоян Арсенов. Преди няколко години палавият първороден син на бившата министърка на екологията Долорес Арсенова изневерил на тогавашното си гадже – фолк певицата Анелия, с дупничанката.

Секс аферата се разиграла през 2014 година, когато Калоян имаше връзка с певачката. Младият милионер без свян вкарал в леглото си плеймейтката Моника, а златотърсачката не се притеснила да прави секс с гаджето на дружката си.

„Анелия и Моника никога не са били особено близки, но се познават и си общуваха, когато се засекат на някое светско събитие. Оттогава обаче Анелия я ненавижда, защото е шавливата дупничанка я направи за резил”, издават наши хора в светските среди.

Омразата между двете стигнала дотам, че преди време Моника се скрила в тоалетната на столичен мол, за да избегне челен сблъсък с фолкаджийката. Плеймейтката отишла на шопинг с приятелки, но за зла участ по същото време и на същото място се озовала и Анелия. Моника обаче я фиксирала отдалеч и реагирала на мига. Палавницата със спринт изтичала до най-близката тоалетна, преди бившата на Коко Динев да я забележи. Нейни дружки уверяват, че устатата иначе силиконова гърла стояла 15 минути в кенефа, докато опасността премине.

С тези имена далеч не се изчерпва списъкът на Моника, в който има още рояк богати, но не толкова известни господа, а в последните години Валериева се ориентира към турци и араби.