Секс с по-възрастен мъж – плюсове и минуси

Жените, които започват връзка с доста по-възрастни от тях мъже, нямат психологическа полза и често са упреквани от по-голямата част от хора. Основна роля във връзката им е сексуалният компонент, но това си има както плюсове така и минуси, пише dnesplus.bg.

Минуси:

– Потентността отслабва

Това е най-големия минус на мъжете в по-напреднала възраст. След 40 започва липсата на тестостерон, имат проблеми с ерекцията, чувствителността отслабва и еякулацията се забавя.

– Тялото се променя

Не можем да отречем, че тялото на един 40-50 годишен мъж се различава, от това на 25-годишен младеж. Разбира се има и изключения. Със сигурност сме виждали такива в напреднала възраст, но с тяло като на Бог.

– Страстта намалява

Младите са по-темпераментни от зрелите. Затова с по-възрастните от вас, ще имате по-спокоен секс.

– Трябва да сте напълно отдадени

В случай, че мъжът има проблеми с потентността, половинката му ще трябва да е по-изобретателна и вълнуваща, за да успее да го възбуди и да задържи ерекцията му.

– Извращения

Мъжете в по-зряла възраст са склонни да поискат неща, които не са опитали като млади. Особено ако имат и пари, са склонни да карат жената да влиза в различни образ, за да бъдат задоволени.

Естествено връзката с по-стари мъже има и плюсове, които не трябва да бъдат пренебрегвани и омаловажавани.

Плюсове:

– Качеството пред количеството

По-възрастните мъже се стремят да доставят много по-голямо удоволствие. Докато за младите е по-важно каква е бройката в леглото. Мъжете в напреднала възраст дават всичко от себе си в секса, защото осъзнават, че няма да станат по-млади.

– Опит

Както в кариерата, така и в секса, колкото повече опит имат, толкова повече неща може да предложи. Дори и при проблеми с ерекцията, те знаят много секс игри и как да ги практикуват.

– Чувствата на жената са от значение

По-старите мъже не са толкова взискателни. Те са склонни да пренебрегнат себе си, за да може партньорката им да има хубави преживявания.

– Пари, позиция в обществото

Както предполагат повечето от вас, жените хванали по-стар мъж търсят пари и влияние (почивки, скъпи подаръци, коли, апартаменти и т.н.). Това кара този тип жени да изпитват оргазъм.

Previous post Няма кой да ги спре: Това са най-дръзките сред зодиите
Next post 3 причини да спим голи през лятото