Семира от „Игри на волята“ разкри дали би се омъжила за беден мъж

Семира беше сред най-култовите участници в настоящия сезон на „Игри на волята“ със силния си характер и непримиримостта си. Брюнетката отстояваше мнението си на всяка цена и със сигурност е от хората, които трудно отстъпват от позициите си. Семира е дете от смесен брак. Баща й е от Ирак, но оставя майка й с трите деца да се оправя сама.

Семира разказва пред blitz.bg повече за преживяването й в „Игри на волята“, за отношенията с баща й, за връзката й с обвързан мъж и каква любов търси.

– Семира, с какви емоции си тръгваш от „Игри на волята”? Кои са нещата, които никога няма да забравиш от участието си?

– От игрите си тръгвам със смесени емоции, защото си станах много близка с хора от племето ми и не исках да ги изоставям все още, но също така съм щастлива,че ще мога да хапна нещо спокойно, да се изкъпя и да видя близките ми . Изживяването е наистина неповторимо – да знаеш, че си избран сред хиляди хора точно ти . Със сигурност няма да забравя 24-ия си рожден ден на Дивата река .

– Смяташ ли, че попадна в грешното племе? Защо някои от съплеменниците те сочат за най-слабото звено на отбора?

– Не, не смятам, че попаднах в грешното племе. В другите племена имаше същия проблем, всеки има право на лично мнение и няма как всички да се харесваме.

– Изглежда като че ли Паулина е шефът в „Приключенците”, а надменното й поведение я превърна в един от най-мразените участници. Защо не успяхте да се разберете с нея?

– Именно заради поведението й някак комуникацията ни просто не вървеше.

– Когато гледаш играта отстрани на малкия екран, доволна ли си от себе си и от кого се разочарова най-много?

– Сега, когато се гледам по телевизията, някак ме хваща яд, че не останах да натрия носовете на тези, които ми повтаряха, че съм „най-слабото“ звено в племето. Но съм много доволна от себе си и съм щастлива, че успях да спечеля зрителите с поведението си.

– Във визитката си сподели, че имаш да се докажеш пред баща ти. Дали те е гледал? От кога не си го чувала и виждала?

– Отношенията с баща ми не са се променили, същите са си. Просто няма такива.

– Не мога да си представя колко трудно е било на майка ти да отгледа сама три деца…

– Страшно благодарна съм на мама, че не ни е оставила. И тя тичаше на сто места да работи, за да сме добре ние. Беше много трудно, много тежко, но това изгражда силен характер.

– Във визитката си казваш, че „търсиш мъж, който да ти оправи живота”. Да не би да търсиш финансова изгода от една такава връзка или вярваш в истинската любов?

– Това мое изказване от визитката беше интерпретирано грешно от много хора ! Да, търсих мъж, който да ми оправи живота, но не финансово, а просто да има човек до мен . Да има кого да чакам с нетърпение да се прибере, да му разкажа как е минал денят ми, да има емоция, любов и всички тези дребни неща, които са си характерни за една сериозна връзка. Аз това разбирам под „ да ми оправи живота“ и няма нищо общо с материалните неща .

Вярвам в истинската любов, смея да твърдя, че това е най-прекрасното чувство, когато нещата са взаимни, разбира се. Аз обичам и ще продължавам да давам любов.

– Би ли се омъжила за беден мъж?

– На този въпрос ще отговоря кратко и ясно. Отношението е на първо място за мен.

– Била си с обвързан мъж, който ти е помогнал да си намериш работа. Какво се случи после?

– На много места беше коментирано, че човекът е оставил мен, но това не беше така . Аз предприех тази сериозна крачка, защото нещата просто не вървяха и сметнах , че ще е най -правилно да приключим отношенията си и да не си губим взаимно времето.

Previous post Ударът е болезнен! Любимка на Гала избяга в bTV, диша й във врата
Next post Силвия Кацарова редовно шофирала с превишена скорост