Сериалът „Откраднат живот“ свършва, ето какво го сменя в ефира

Наближава краят на хитовия сериал „Откраднат живот“. Лекарската поредица от няколко години събира пред екрана млади и стари зрители, които се вълнуват от развоя на събитията, обратите в сюжета и съдбите на главните герои. Но както всяко хубаво нещо, и тази поредица има край. И той наближава. Какво ще глеваме на неийно място, когато наистина свърши?

Игра с награди е най-вероятният наследник на програмното време на сериала “Откраднат живот” по Нова, който приключва скоро.

Концепцията на новата програма все още не е уточнена, но идеите се въртят около типа на сваленото преди години “Сделка или не”.

Шефовете в Нова са категорични, че независимо от рейтинга на актуалния сезон 11 на “Откраднат живот” няма да поръчват повече продължения.

Епизодите, които се излъчват в момента, текат под името “Финалът” и това действително ще бъде финалът на лекарската сага. Какво обаче ще се излъчва от следващата есен на мястото на сериала, който пълни програмата вече шеста поредна година?

Телевизията към момента имала предложения за няколко нови сериала, които могат да заемат опразнения часови пояс от 8 до 9 часа вечерта във вторник, сряда и четвъртък. Търсели се обаче по-евтини програми, които в същото време да имат потенциал да правят висок рейтинг.

Най-лесният вариант, изпитан от години в много телевизии, е да се направи игра с възможност за големи печалби, които са трудни за печелене. Именно такава игра преди години бе “Сделка или не”.

В Нова имало идея за шоу, изградено на същия принцип – с теглене на награди на сляпо. То няма да повтаря дословно сваленото предаване, а ще бъде нещо като негова модификация, за да не обвинят телевизията в претопляне на стари манджи. Предаването най-вероятно ще тръгне от есента, пише Уикенд.

Да се позиционира игра с награди в праймтайм в България не е много популярно, но в Нова са го правили. Преди години те пуснаха шоуто “Стани богат” именно в най-гледаното време и ходът беше печеливш.

Засега не е известно кой точно ще води шоуто, но продуценти ще бъдат отново братята Халваджиян. В момента те доуточнявали детайлите около бъдещето предаване. Все още не е отхвърлена идеята да тръгне нов български сериал.

Previous post Асен Блатечки разпуска с масаж
Next post Гришо с тъща като слънце, ето ослепителната майка на Лолита