Сестрата на Саня Борисова се залюби в Дубай с… жена

Сестрата на актрисата Саня Борисова – Ирена, която е с успешна кариера като инфлуенсър и хиляди последователи в социалните мрежи, се сгоди. Интересното в случая обаче е, че нейният избраник не е мъж, а… жена и то също модел.

Половинката на Ирена, която от 15 години живее в Дубай, се казва Емили Милър. Според плъзнала в медиите информация, двете са сгодени от няколко месеца и дори планират сватба, а венчавката ще се състои в някоя европейска страна, която разрешава еднополовите бракове.

Навярно това не са просто слухове, а чистата истина, предвид коментарите, които двете си оставят една на друга в социалните мрежи, пише trafficnews.bg.

На един от последните кадри на Ирена в Инстаграм, Емили (emilydanielle23) е написала „Моята прекрасна жена“, а сестрата на Саня отговаря с краткото и ясно „Обичам те“. Емили обаче отговаря и тук, пишейки „Обичам те повече“.

Това не е единствената снимка, на която двете изразяват силното привличане и любовта помежду си.

В разговорите им в мрежата често се включва и Саня, която очевидно напълно одобрява избора на сестра си.

По-малката от двете сестри живее от години в чужбина. Според запознати веднага след абитуриентския си бал се е преместила в Милано, след това в Дубай – дестинацията, която е избрала за свой дом от 15 години насам.

В родината Ирена Борисова се прибира за празници, предимно в родния им град Видин.

Мнозина сравняват двете сестри, коя е по-красива и коя по-успешна. Но това е въпрос на личен вкус.