Сестра Кая от „Откраднат живот“ свали 11 кила

Актрисата Неда Спасова, известна още като сестра Кая от лекарската сага “Откраднат живот”, е свалила цели 11 килограма.

Това издаде самата тя в развлекателната платформа Инстаграм, публикувайки снимки от дипломирането си. В миналото е тежала 67, а сега е 56 кг.

“Б.К. реши да ми се подиграва с този абсурд. 2014 г., дипломиране, отличничката на класа е наградена с книги, показва си ги гордо. Облечена е като от филм за възрастни. Тежи 66-67 кг, като в момента е 56. Понякога остаряването е доста смислен процес… Даже при мен е било крайно наложително! Спасително”, пише Неда под споделеното фото. Под “крайно наложителна” промяна Неда по-скоро визира стила от миналото, а не толкова по-сочните си форми. На снимката тя позира облечена от глава до пети с черна кожа – тесен панталон, прилепнало бюстие и отминалите от мода допълнителни ръкави. Косата й е вързана на висока опашка, а гримът далеч не е ежедневен – сенки и яркочервено червило.

Кадърът на медицинската сестра, която в лекарския сериал въртеше любов с героя на Владо Карамазов, предизвика любопитство от страна на последователите. В профила си съвсем скоро Неда пусна снимки от есенна фотосесия, на която изглежда зашеметяващо.

Загубата на килограми може и да не е била “наложителна”, но определено е в плюс на брюнетката, която се слави като една от най-красивите артистки в продукцията на Евтим Милошев.

През 2021 г. тя ще изгрее и в друга важна роля, тази на Венета – любимата на Христо Ботев, в режисирания от Максим Генчев филм, посветен на поета и революционер. “Ако Майстора беше видял Неда, той щеше да я нарисува”, бе споделил Генчев по-рано пред “Телеграф”, описвайки чертите й като рядко срещани в българското кино и театър.