Сигнално жълтата Вулева е ужасно разочарована от мъжете

Бившата тв водеща Албена Вулева твърди, че никога не е изпитвала желание да се сдобие със семейство и наследници. Твърди, че е съвсем различен тип и я вълнуват други неща. Според нея голяма част от жените имат деца само, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в изнервени и недоволни майки, пише „Уикенд“.

Освен това Албена Вулева не крие, че е ужасно разочарована от мъжете. Обикновено тези ѝ откровения срещат одобрението на последователите ѝ. Най-дългата ѝ връзка е тази с фитнес инструктора Недик Недев, но тя отдавна остана в миналото. При все, че бяха заедно повече от десетилетие, двамата не само не успяха да създадат семейство, а и се разделяха многократно. Последната им раздяла бе окончателна и Недик вече има нова жена в живота си.

На този етап Албена Вулева все още е сама. Тя дори не вярва, че ще срещне голямата си любов. Според мълвата, Недик редовно ѝ кръшкал, но тя си затваряла очите за изневерите му. Майка ѝ Людмила Захажаева направила всичко по силите си, за да ги раздели, защото вярвала, че дъщеря ѝ заслужава много повече от този „гол охлюв“.

Това далеч не е първата намеса на властната рускиня в живота на дъщеря ѝ. Вероятно си спомняте, че Албена е разказвала, че е била омъжена насила от майка си, когато била едва на 19 години. Малко след сватбата им собственикът на чейндж бюро Валери Вулев се превърнал в непоносимо мрънкало. Освен това 15-годишната разлика във възрастта също си казала тежката дума. Злите езици носят, че Вулев злоупотребявал с алкохола и ставал неконтролируем.

Към днешна дата блондинката определя бившия си съпруг като пълен олигофрен. Двете години брак с него, били най-ужасните в живота ѝ. Албена Вулева твърди, че отношенията им станали отвратителни още в деня на сватбата. Заради травмата, която ѝ нанесъл несполучливият брак се зарекла да не допуска никога повече тази грешка.

Според мълвата по време на гурбета ѝ в Кипър, Албена Вулева имала любовна авантюра със свой колега. Всичко помежду им обаче приключило точно толкова бързо, колкото и започнало.