Силвена Роу прикова погледите, коментира и Андре Токев

Силвена Роу пак прикова погледите – ако не с поведението, то със сигурност с начина, по който изглежда. А защо не и с двете. Екстравагантна до крайност, кулинарката предизвика бурни коментари в мрежата след скорошното си участие при Цитиридис по bTV, пише Шоу Блиц.

Шеф Роу бе заложила на тоалет, който повече прилича на пижама, с което и моментално предизвика недоумение в хилядите си последователи, които все пак научиха пикантни подробности за новото шоу на любимката си в същата медия.

„Щастлива съм, че се завръщам в ефир. България има нужда от такова шоу за празнуване на радостта. Ще бъде красиво и позитивно. В него ще каня гости, които са вдъхновяващи, които ни карат да летим. Ще идват по някакъв свой повод, например рожден ден, и ще готвим, ще си правим пиршества“, сподели с вълнение Силвена Роу.

Запитана какво мисли за ситуацията с колегата ѝ Андре Токев, шармантната блондинка отвърна така: „В началото помислих, че това е някаква дреболия, но когато видях клипа, бях в шок. Андре ми е приятел и мога да ви уверя, че той осъзна какво е направил. Сигурна съм, че няма да пие повече“.

Previous post Гъмзата го раздава баровец, хапва скъпи омари
Next post Новата жена на Ивайло Захариев никога не е гледала „Под прикритие“