Силвия Кацарова редовно шофирала с превишена скорост

Силвия Кацарова скандализира феновете си с хвалбите си, че редовно карала с превишена скорост. 67-годишната певица не си поплюва зад волана на луксозния си мощен джип, който шофира от години благодарение на своя заможен и по-млад втори съпруг Любомир Димитров.

Рали изпълненията на елзетката дори са повод за обсъждания по форумите в социалните мрежи, където потребители коментират, че редовно я засичали да гази пътните правила и да фучи като пилот от Формула 1. Естрададжийката от своя страна признава, че много обичала да шофира и това я успокоявало. Имала възможност да си наеме личен шофьор, с каквито разполагат повечето нейни колежки, и просто да се любува на комфорта на пътуването, но предпочитала да държи адреналина си високо. Тя не се кротнала дори след проблемите, които получи на единия си крак при неуспешна операция. След интервенцията въпросният крайник стана по-къс от другия и започна да ѝ създава дискомфорт дори при най-елементарните ежедневни действия, в това число и шофирането.

Популярната певица признава, че ниже актовете за превишена скорост като броеница и имала цяла колекция. Често се случвало и директно да я спират катаджии заради превишената скорост. Почти винаги обаче Силвия се разминавала само с усмивка и картичка с автограф за полицаите, защото я разпознавали веднага и решавали да направят компромис.

Миньончето на естрадата спокойно може да бъде сбъркана с мутреса из столичните булеварди заради внушителния размер на джипа тойота, с който хвърчи в последните години. Той е дар от нейния съпруг, с когото клюкарите в музикалния бранш неведнъж ги разделиха през миналата година, но се оказа, че двамата са по-влюбени от всякога и дори са били на дълга романтичка ваканция в екзотичен Парагвай.

Previous post Семира от „Игри на волята“ разкри дали би се омъжила за беден мъж
Next post Уволниха ли Банда Банда от „На кафе“? Истината от първо лице