Силни емоции на полуфинала в „Ергенът“, тази вечер печели Валерия

Предпоследният епизод на „Ергенът 2“ започна с вълнуващи срещи на трите претендентки за сърцето на Евгени Елена, Валерия и Микаела с близките им.

Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена сподели, че е много влюбена.

Евгени каза пред близките на Елена: „Тя е изключително умна, красива, чаровна. Много е силна и наистина тя е отдадена на хората, които са до нея. Тя прави каквото е нужно, каквото чувства, че е правилно, за да защити и да даде максималното на хората до себе си. Това е оставило най-дълбоко впечатление в мен.“

Елена пък сподели: „Аз наистина не вярвам, че няма да си тръгнем от тук ръка за ръка. Не съществува друга опция за мен, просто защото знам колко е невероятен този мъж.

„Разкъсан съм. Принципно разчитам на логиката, разчитам на разума и на сърцето, но в момента ми е като някаква мъгла“, обясни Евгени.

Последва и лична срещу между Евгени и Ети.

Среща имаше и Микаела с родителите си. Червенокоската не скри сълзите си от срещата с най-близките си.

Последва и един истински полет на любовта…

Пред майка си Валерия сподели, че не е очаквала всички емоции в предаването:

Микаела си тръгна малко преди финала на предаването. Красавицата не успя да вземе роза на Церемонията в имението, като така остана трета в „Ергенът“.

„Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл. Това написа Мика в Инстаграм, след като напусна „Ергенът“ ден преди големия финал.

Е, точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: „В любов и във война няма правила“. Това пък донесе „Двоен стандарт“, пулсиращи вени, арогантност на всяка цена.

Всъщност, много театър и малко майсторство…

Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме „статистките“, за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше.

Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората.

Скъпи хора, днес напускам като победител.

Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци…докато всъщност всички търсят себе си.

Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога.

Мили мои, не всичко е на всяка ценa“, написа Мика.

Напълно очаквано е тази вечер второто издание на риалитито „Ергенът“ да спечели Валерия, предвид че тя е фаворитката на Евгени още от началото и интрига няма да има. Просто сценаристите е трябвало да добутат до финала шоуто, за да не останат съвсем без зрители. Дали е наистина така – тази вечер ще разберем!

Previous post Мара се перчи с ново скъпарско бижу, Миро си плаща яко след побоя
Next post Ванко 1 се закани на Джизъса: Ако доближи дъщеря ми, ще му избия зъбите