Симона Дянкова събра грациите ни на елегантно парти

Симона Дянкова – капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика, който спечели златните медали на Олимпиадата в Токио, спретна елегантно парти. Поводът бе нейният 27-и рожден ден.

Грацията го отпразнува с купон в ресторант, където посрещна гостите си в елегантна розова рокля. Симона бе заложила на нежни бижута. Закачлив елемент на тоалета й придаваха черни ръкавици с перли. Неотлъчно до нея през цялата вечер беше годеникът й Никола.

Първите гостенки на Дянкова очаквано бяха нейните съотборнички от ансамбъла, като отсъстваше само възстановяващата се от операция Лаура Траатс. Те също се отличиха с неподражаемия си стил. Ерика Зафирова бе с годеника си – национала по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун.

Сред личните гости на Симона бе и президентът на федерация Илиана Раева. Тя бе в компанията на съпруга си Наско Сираков. Не бяха пропуснати и треньорките Весела Димитрова и Михаела Маевска. Купонът премина с много изненади за рожденичката и бурни танци. Завидни умения на дансинга показаха Илиана Раева и Наско Сираков

Previous post Киркоров хвърли бомбата: Бракът с Пугачова беше грешка
Next post Мистерията падна! Ева Веселинова показа уж! бащата на близнаците