Симона Загорова наду джуките след раздялата

Симона Загорова се е съсредоточила изцяло върху няколко неща в момента – дъщеря си Галина, личното си щастие и кариерата. Певицата е затрупана с работа отново, а на Нова година дори ѝ предстои концерт, на който ще бъде заедно с Глория. Е, по всичко изглежда, че Симона е доста заета, а раздялата ѝ с Даниел Милушев не е оставила голяма следа в публичните изяви на звездата. Нещо интересно обаче се забелязва след въпросната раздяла, за която стана ясно през октомври, а именно – лека промяна в устните на Загорова, пишат родни таблоиди.

Не може да се отрече, че с просто око се виждат новите, по-големи и сочни устни на Симона, която позира на снимка до майка си в известно столично заведение, от което се открива и уникална гледка към центъра на града. Промяната е наистина видна, но най-важното е, че корекцията е направена с доста вкус, а щерката на Глория изглежда невероятно. Не е ясно къде и кога точно Симона се е подложила на дребната си корекция, но изглежда не е било много отдавна, ако съдим от други нейни фотоси от ноември. Именно през този месец новите устни започват да си личат по снимките на Симона, а сякаш някои почитатели още не са разбрали за промяната.

Ето и един колаж ПРЕДИ и СЛЕД, за да се уверите сами, че не става въпрос само за червило и молив за устни, с които понякога може да се увеличат устните оптично. Иначе от снимките става ясно, че Симона е прекарала един чудесен ден с майка си, а двете са обикаляли из софийските улици. Във въпросното заведение пък са се насладили на доста вкусни и гурме храни.

Previous post Белослава разкри тайната на брака си
Next post Джулиана Гани подаде молбата за развод