Симона разкри реакцията на Даниел, когато разбрал, че ще става баща

Симона Загорова публикува видео в личния си YouTube канал, разказа за първите им реакции с любимия ѝ Даниел Милушев, когато разбрали, че тя е забременяла. Оказва се, че и двамата не можели да повярват, че новината е истина, тъй като по думите на 24-годишната дъщеря на поп фолк певицата Глория, бебето не било планирано, пише life.dir.bg.

В кадрите тя разказа, че пътувайки за свое участие преди година, усетила неразположение, но предположила, че най-вероятно се разболява, затова не му обърнала специално внимание. Същата вечер, веднага след изявата ѝ на музикалната сцена, с нейната половинка се отправили директно към морето, където планирали да се отдадат на почивка. Пристигайки в избрания от тях курорт, Загорова спала непробудно цели 12 часа, а когато се събудила никак не се чувствала добре, все едно имала тежък махмурлук, макар по принцип да не консумира алкохол.

След кратък размисъл осъзнала, че и менструацията ѝ закъснява с няколко дни. Макар тогава вече да е подозирала каква би могла да бъде най-логичната причина за състоянието ѝ, тя предпочела да го припише на нещо друго. Само че мисълта, че навярно е бременна, не ѝ давала покой, затова я споделила на партньора си и двамата отишли до най-близката аптека, за да купят тест, който да разсее или потвърди опасенията ѝ.

Брюнетката признава, че след изтеклите минали три минути, откакто го направила, била обзета от толкова голямо притеснение, че не била в състояние лично да погледне резултата, ето защо помолила Милушев да стори вместо нея. След като той ѝ казал, че вижда две черти, тя не можела да повярва на чутото и все пак решила сама да се убеди дали тестът действително е положителен.

„Зачудих се дали всичко това наистина се случва, на мен ли се случва, трябва ли изобщо да се случи… Предполагам, че при всички, които не са очаквали подобни новини, реакцията е била такава“, казва Симона.

И понеже били на плажа, когато научили хубавата, но изненадваща вест, за която изобщо не били подготвени, единствената наследница на звездата от „Пайнер“ обяснява, че в продължение на 40 минути тя стояла като препарирана на шезлонг, докато младият полицай, с когото тя има връзка, се притеснил и влязъл в морето, като прекарал същото време плувайки.

„Надяваше се, че като излезе от водата нищо от това няма да бъде истина, но уви…“, разказва изпълнителката на „Амазонка“, чиято кариера стартира след участието ѝ в музикалното предаване „Гласът на България“.

После двамата отскочили до Бургас, където тя посетила кабинета на гинеколог, който потвърдил, че ще стават родители.

Симона даде живот на дъщеричката си Галина, която е кръстена на своята известна баба, в края на февруари т.г., и по-точно през вечерта на 25-ти, в столичната болница „Шейново“. Още преди да настъпи новия ден, самата тя обяви радостната вест в своя личен Фейсбук профил.

„Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 гр., големината ѝ е 50 см и се казва Галина! Добре дошла, съкровище!!“, написа тогава тя.

Previous post Башар глези младата си любовницата с романтична почивка в Италия
Next post Как е в леглото всяка зодия с… най-сексуалния мъж?