Синът на Ваня Костова разкри последното й желание

Две разтърсващи молби към сина си е имала голямата певица Ваня Костова приживе, Ваня Костова. За тях разказа самият Боян Михайлов – майка му е пожелала той да не плаче за нея и да бъде кремирана.

„Първата й заръка няма да мога да изпълня. Последното желание на майка ми беше никой да не плаче за нея. Казваше ми: „Боби, мама, като умра, не искам и ти да плачеш за мен!“. Нейното желание беше да бъде кремирана“, съкрушен е синът на певицата.

Той отрече спекулациите, че майка му си е отишла вследствие усложнения от ваксиниране срещу COVID-19. Звездата от естрадната сцена си отиде навръх Гергьовден – 6 май.

Боян разкри, че и той, и Ваня са били ваксинирани и с двете дози на „Пфайзер“.

„Не сме имали никакви особени оплаквания след първа и втора доца. И при двама ни се появи малко болка в ръката на мястото на убождането, при мама и лека температура. От ваксината тя не се чувстваше зле. В никакъв случай не е това причината за сърдечния инцидент. Други бяха здравословните й проблеми“, заяви Михайлов в интервю пред столичен таблоид.

Боян разказа още, че майка му е имала диабет, който доскоро не е бил инсулинозависим, но в последно време се е наложи да е на инсулин.

„Вдигаше кръвно, което се опитвахме да контролираме. Когато ставаше по-високо от обичайните стойности, веднага я настанявахме в болница, за да се погрижат за нея. Тази година отново заради увеличена кръвна захар – стигало се е до повече от 18, се наложи да лежи под медицински надзор“, каза още Боян.

Той възнамерява, след като се посъвземе от сполетялото го нещастие, да издаде албум с нови песни, които е записал с майка си. „Тази година България ще има възможност да чуе поне две от нейните песни, които не са звучали. Едната е нейна авторка. Разполагам с песни на майки ми за няколко албума – самостоятелен и дуетен с мен. Самият аз имам поне за 2 албума, които досега не съм имал възможност да издам“, каза още Боян Михайлов.