Синът на Джулиана празнува първи рожден ден с левитираща торта

Малкият син на Джулиана Гани и Теодор Гецов стана на една годинка, а първият празник на момчето премина под звуците на саксофон и с левитираща торта.

„Да ни е жив и здрав и да носи доброто в сърцето си! За мен Кай е музика, затова на всеки негов празник каним специален музикант“, разказа Гани и припомни, че изписването му е било под съпровода на арфа. Самата риалити звезда пък е завършила музикално училище с пиано. На първия рожден ден на Кай свири саксофонистът Николай Бобчев от групата „Керана и космонавтите“. Баткото на Кай – Давид не пропусна да разгледа саксофона и да провери как се възпроизвеждат красивите звуци.

Големият подарък за Кай беше левитираща торта с мечета. Тя, за изненада на гостите, беше съвсем истинска с тегло над 20 килограма. Над нея три дни са работили сладкар и декоратор, за да се постигне причудливият ефект етажите да са във въздуха.

Кандидат за рекорд на Гинес е и украсата за празника, разказа Джулиана. За нея са използвани над 1000 балона, а едно от момичетата в агенцията я е зарадвало с тяхна обща история отпреди десетина години. Специален акцент на масите на гостите за празника бяха саксии с живи цветя и масивни стъклени свещници, в които има и лунен камък. Той се счита за камък на късмета и всички присъстващи бяха убедени, че Кай е роден под щастлива звезда.