Синът на Стефан Данаилов на война с майка си, била антиваксърка

Пандемията от COVID-19 е довела до жесток разрив в семейството на Ирен Кривошиева и единствения й син – Влади Данаилов. Двамата са жестоко изпокарани на тема ваксинация – прясно дипломираният доктор иска майка му да се набоде при първа възможност, а актрисата се изявява като агресивна антиваксърка, твърдят запознати с фамилната драма.

Синът на Ламбо, който си взе теоретичните изпити за хирург миналата година и сега стажува по специалността, се имунизирал с препарата на „Пфайзер“ още в края на миналата година като медицински работник. Той очаквал майка му да последва неговия пример, но се ударил в стена от неразбиране.

„Стига с тия глупости, какво ти е станало? Цял живот не съм ти давала антибиотици, лекувала съм те с домашни рецепти, разтривала съм те с чесън и ракия и израсна голям, здрав мъж. Как не те е срам сега да се тровиш с ваксини?“, беснеела Кривошиева.

Влади се опитвал да обясни на родителката си, която през лятото ще стане на 65 години, че се намира в рискова група, а COVID-19 не е болест, която може да се пребори с бабешки лекове. Тя обаче настоявала на своето и твърдяла, че ваксините са много по-опасни от самия вирус.

Кривошиева на всичко отгоре смятала, че е неподатлива на болестта, защото последният й съпруг Николай я изкарал тежко, а тя изобщо не се заразила, макар че през цялото време се грижела за него. „Ще стане каквото е рекъл Господ“, опитвала се тя да играе на религиозната струна на сина си, който е известен с духовните си залитания. Младият доктор обаче хич не й се връзвал и дори заявил, че няма да й проговори повече, ако не се вземе в ръце и не се ваксинира.