Синът на Стефан Данаилов чака бебе

Блага вест споходи наследниците на големия Стефан Данаилов. На 9 декември – рождената дата на покойния актьор, неговият син от актрисата Ирен Кривошиева отпразнува З-годишнина от сключването на брака си с американката Виктория.

Дни преди това двамата вдигнали втора сватба, но този път не били в ролята на младоженци, а на кумове на тяхно приятелско семейство от щата Вирджиния, където живеят.

Ритуалът се състоял в същата църква, където Влади се венча за избраницата си през 2017. От фотосите се вижда, че двамата с Виктория са били елегантни. Сватбарските снимки показват още, че снахата на Ламбо е заформила подозрително коремче и е качила килограми, което може би означава, че с Владимир са в очакване на първо детенце.

Все още обаче никой от тях не е потвърдил новината. Самият Влади също е наедрял през последната година, но това се дължало на стреса в болницата, в която стажува покрай следването си за лекар. Все пак на сватбата на своите приятели с половинката му Виктория били повече от елегантни, пише „Ретро“.

Синът на Ламбо подбрал бяла риза с официален тъмен панталон и тиранти и вратовръзка в същата гама, а любимата му блеснала в зелена ефирна рокля с дантелени детайли. Младото семейство не се е прибирало в България от ноември миналата година, когато долетяха по спешност от Америка заради кончината на Стефан Данаилов.

Влади присъства на погребението на баща си, а редом до него бе и снахата на покойния актьор. За първата годишнина от смъртта му обаче двамата не можаха да се приберат. Още едно съвпадение е, че точно на тъжната дата Влади влязъл за пръв път в операционна зала, за да асистира на операция на сърце.