Синът на Стораро – кара на пътя, а няма книжка

Синът на фолкзвездата Тони Стораро – Емрах, бе набеден от фенове, че кара без книжка и с това заплашва сигурността на другите шофьори.

От разпространено от самия него видео се вижда как подкарва скъп автомобил. Феновете твърдят, че все още не е изкарал шофьорски курсове и няма право да шофира.

Пред „Телеграф“ обаче самият Тони Стораро заяви, че нещата не са така, както изглеждат на пръв поглед.

Тони Стораро заяви пред „Телеграф“, че наследникът му е пълнолетен и вече е изкарал необходимите на брой часове зад волана. А единственото, което му остава, е самият изпит. „Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации“, каза Тони.

Емрах е роден през 2002 г., навърши своето пълнолетие през ноември м.г. „Веднага се записа на шофьорски курсове. Той отдавна има желание да шофира. Вече мина курса, предстои му изпитът, изкарал е необходимия брой часове кормуване, но иска допълнително да се упражнява“, казва още Стораро. Очаквано клипът на момчето провокира противоречиви коментира в уебпространството, голяма част от меломаните споделиха, че като известна личност трябва да дава пример – но не и по този начин. Колата, забелязана на Околовръстното в София, също породи въпроси. По всичко личи, че автомобилът, марка „Мерцедес“, е бързо и скъпо возило, вероятно собственост на роднините му.

Страстта към бързите автомобили на Емрах е провокирана от неговия по-голям брат – Фики. Семейство Стораро са почитатели на луксозните возила и не пестят пари в това отношение. Част от тях са подобрени, един от личните автомобили на изпълнителя на „Ламборгини“ е покрит със специално фолио, поръчано от САЩ, то е на стойност над 5000 лв., семейството разполага още с джип. Колата, която големият брат спечели от предаването „Като две капки вода“, не се задържа при фамилията.

Previous post Марешка от „Игри на волята“ подкара кола за 300 бона
Next post Мария Бакалова: Надявам се номинацията ми да засили интереса към БГ киното