Синът на Стораро – кара на пътя, а няма книжка

Синът на фолкзвездата Тони Стораро – Емрах, бе набеден от фенове, че кара без книжка и с това заплашва сигурността на другите шофьори.

От разпространено от самия него видео се вижда как подкарва скъп автомобил. Феновете твърдят, че все още не е изкарал шофьорски курсове и няма право да шофира.

Пред „Телеграф“ обаче самият Тони Стораро заяви, че нещата не са така, както изглеждат на пръв поглед.

Тони Стораро заяви пред „Телеграф“, че наследникът му е пълнолетен и вече е изкарал необходимите на брой часове зад волана. А единственото, което му остава, е самият изпит. „Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации“, каза Тони.

Емрах е роден през 2002 г., навърши своето пълнолетие през ноември м.г. „Веднага се записа на шофьорски курсове. Той отдавна има желание да шофира. Вече мина курса, предстои му изпитът, изкарал е необходимия брой часове кормуване, но иска допълнително да се упражнява“, казва още Стораро. Очаквано клипът на момчето провокира противоречиви коментира в уебпространството, голяма част от меломаните споделиха, че като известна личност трябва да дава пример – но не и по този начин. Колата, забелязана на Околовръстното в София, също породи въпроси. По всичко личи, че автомобилът, марка „Мерцедес“, е бързо и скъпо возило, вероятно собственост на роднините му.

Страстта към бързите автомобили на Емрах е провокирана от неговия по-голям брат – Фики. Семейство Стораро са почитатели на луксозните возила и не пестят пари в това отношение. Част от тях са подобрени, един от личните автомобили на изпълнителя на „Ламборгини“ е покрит със специално фолио, поръчано от САЩ, то е на стойност над 5000 лв., семейството разполага още с джип. Колата, която големият брат спечели от предаването „Като две капки вода“, не се задържа при фамилията.