Синът на Цветанка Ризова безработен, а разпуска в курорта на милионерите

Учи, за да не работиш! Единственият син на Цветанка Ризова – Георги, който завърши престижен университет в Англия, е безработен, пише HotArena.

Младежът се завърна на родна земя след няколко години на Острова и демонстрира стандарт на живот като на милионерски наследник. В социалните мрежи той непрекъснато споделя кадри от вканциите си на десетки скъпарски дестинации.

Една от тях е елитният Куршавел във Френските Алпи, любим на всички богаташи. Очевидно Георги е добре финансиран от своите родители, които плащат за луксозните му воаяжи.

Бърза справка показва, че една седмица в Куршавел – само нощувки с такси за ски пистите, струва минимум 5 хиляди лева и то за най-нисък клас хотел. В крупната сума не влизат разходите от личен характер, както и храната. И то при положение, че кафе под 20 евро там не може да се намери.

Возилото на Георги също е скандално скъпо – спортно мазерати в черен цвят за 100 бона, подарък за завършването му. Автомобилът е армаган от баща му – бившият мъж на Цветанка – бизнесменът Анатоли Георгиев, пише Ретро.