Скандалите между Цитиридис и Георги Христов минаха всякакви граници

Отношенията между Николаос Цитиридис и естрадната легенда Георги Христов ескалираха жестоко. Неотдавна младият водещ се оплака, че изпълнителя на „Черно и бяло“ го тормози, като му се обажда мъртво пиян посред нощ.

Оттогава насам скандалът се е задълбочил и наскоро ескалира с последната изцепка на двамата. Те си размениха остри реплики на лично съобщение във Вайбър, а единият пожела на другия да умре от СПИН.

В хрониката на разговора се вижда как Георги Христов е звънял на Цитиридис, а след това пише: „Достойно. Евтино, но за боклука“. Ответната реакция е твърде остра, тъй като бившият водещ му пожелава нещо отвратително. „Дано да умреш от СПИН“.

Някои хора обвиняват Николаос, че е уж човек на хумора, а не знае как да реагира на подобна случка. Други пък категорично не одобряват поведението на певеца и си го обясняват единствено с проблема му с алкохола, който не е тайна вече за никого.

Със сигурност скандалът между двамата няма да утихне с този разговор. Предстои да видим кой пръв ще си изпусне нервите и как ще се злепоставят публично, пише Шоу Блиц.