Скандалът в „На кафе“: Гала заби последния нож на Ева Веселинова

Поддържа ли връзка Гала с вече бившата си колежка Ева Веселинова, следи ли я поне в социалните мрежи и какво мисли за нея след прословутите им скандали? Отговорите на тези въпроси даде самата Гала.

Два месеца след рокадите в „На кафе“, блондинката от Плевен увери, че не е в конфикт с Веселинова, която два сезона изкара като панелистка в предаването й, и през лятото двете са се разделили без скандал.

Веселинова бе пометена от чистката, която в „На кафе“ направиха в предаването преди началото на новия сезон.

„Никога не съм се карала или имала конфликт с Ева. Да, имали сме много спорове, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея. Следя я какво качва в Инстаграм и от там се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала“, разкри Гала, цитирана от пик.

Припомняме, че няколко месеца преди Веселинова да си тръгне от „На кафе“, под сурдинка се говореше за обтегнатите й отношения с водещата.

Според клюката Гала се дразнела от амбициите на своята колежка, а още повече – от самочувствието ѝ, което в никакъв случай не е без покритие и отдавна се опитвала да изрита от ефира си Ева.