Скандалът е огромен: Джуди Халваджиян превърнал изневерите в хоби

Джуди Халваджиян направи нещо нетипично за прочутата фамилия и загуби най-ценното си притежание – съпругата и майка на детето му Елена Димова.

Правнучка на големия български художник Златю Бояджиев от близо година се носи на крилете на нова любов с блестящ кардиохирург, а преди наколко месеца даде живот и на малко ангелче с името Амарис.

Новината буквално разтърси столичната бохема, тъй като известната със своята деликатност вече бивша г-жа Халваджиян до последно пазеше в тайна изневерите на Джуди и тактично премълчаваше раздялата им. Скандалът е огромен.

През януари 2020 г., когато Covid-19 все още е екзотична новина от Китай, Джуди Халваджиян попада в лапите на напориста блондинка.

Тя се появява в живота му веднага след звездата от “Господари на Ефира” Ева Веселинова, която много страдала от раздялата с началника си и давала мило и драго да си го върне, но русата дама ловко успява да разкара както амбициозната Ева, така и съпругата му Елена. Заварката им става в лъскавия столичен клуб – „Театро“, който той редовно посещава за развлечение.

Докато страната е скована от тежка карантина, двамата влюбени с не спират да се забавляват на най-различни места и месеци наред са като залепени един за друг.

Научавайки за изневярата, хубавата Елена заявила категорична: “Или аз или тя”. Заплашен от изоставяне, Джуди се кротва в семейното ложе, но не за дълго.

До ушите на Елена спорадично достигали нелицеприятни слухове за нови изневери, но Джуди ловко ги парирал, оставяйки благоверната си в чуденка кому да вярва. Чашата преляла, когато вместо да пътува до съседен на столицата областен град, както уведомява жена си, Халваджиян се оказва на екзотичен плаж на хиляди километри от родината. И то в компанията на уж семейни приятели и колеги.

Опозорена, Елена напуска общия дом, вземайки със себе си дъщеричката им Беатрис. За всеобщо облекчение настоява за дискретен, но бърз развод.

Причината за припряността й далеч не е обида или наранено его, а любовта на брилянтен по думите на лекарската гилдия млад кардиохирург. Фен на здравословния живот, моторите и сърфа, новият й мъж на всичко отгоре бил страстен любовник и не я оставял на мира. Кулминацията на страстта им била неочакваната, но много желана бременност на Елена.

Далеч преди да чуе благата вест, тя буквално разцъфтяла от новата си любов. Красивата блондинка, която повече от 17 години е работела в телевизията, включително и за предаването „Господари на ефира”, изведнъж сменила елегантната си визия с палави плитки, кичури, по-разчупени тоалети с артистичен, бохемски дух, подчертаващи татусите й и прекрасно допълващи се с разнообразие от накити. Елена направила устните си по-плътни и сочни, започнала по-усилено да спортува и да споделя кадри в социалната мрежа от натоварващите тренировки, с които поддържа и без това идеалната си фигура, пише hotnews.bg.

 

Previous post Пуснаха фалшива новина за смъртта на поп фолк певица
Next post Рая Пеева се оказва виновна за кариерата на Вики от „Мастило“