Скандалът се разгаря! Гладнишка и Илиева с общ мъж

Шокиращи разкрития около скандала между Милица Гладнишка и Мария Илиева излязоха в публичното пространство. Оказва се, че враждата помежду им си има своята предистория, която не е от вчера.

Двете дами, които винаги са поддържали имидж на положителни личности, които не обичат да влизат в пререкания с когото и да е, са делили навремето един и същи мъж, твърди HotNews.net. Според изданието интимният им общ партньор е кадър от театралните среди. Това не е никак учудващо, тъй като наскоро Милица разкри в „На кафе“, където има рубрика, че все се хваща с актьори.

Припомняме, че в началото на седмицата между Мария Илиева и Милица избухна скандал. Повод бяха думите на Гладнишка, която захапа певицата заради изявата й в „Гласът на България“, където тя пя в дует с един от претендентите на големия финал – Борис. Според актрисата, певицата не е дала възможност на момчето да покаже таланта си, засенчвайки го с нейното пеене. Илиева не си замълча, даже напротив – публикува обширен коментар по темата, в който обяви, че отприщената злоба на Милица е повече от тъжна.

„Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така. Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен“, написа изпълнителката на „Твоя“.

Previous post Джена се вихри бременна на сцената
Next post Сексапилна фенка на Лудогорец бе избрана за Мис Европа