Скандал в „Черешката“ след нечувана издънка на участничка

Стартира новият сезон на „Черешката на тортата“, но далеч не по най-впечатляващия начин. В дебютния епизод снощи домакиня беше ливанската студентска по психология – Джейми Елиас. Както коментират стотици хора в социалната мрежа, тя даде „Много храна за очите, но и храна за размисъл“.

Младата инфлуенсърка не можа да блесне нито с кулинарни умения, нито с интелект. За сметка на това се похвали с над 40 000 последователи. Като нелепа, срамна и дори трагична бе определена изявата на Джейми в „Черешката“ и дори самият шеф Мачев не можа да скрие възмущението си.

Джейми имаше и помощници в кухнята и добре че разполагаше с такива, защото до последно не беше сигурна дали месото се пече, или вари на скарата. Но това беше само част от фиаското.

Венци Мицов, който участваше в кулинарното шоу в началото на годината, написа следното:

„Вижте хубаво това доста жалко нещо по телевизията. И го запомнете. Защото то утре ще се снима без горнише на банския в инстаграм и ще получи повече лайкове, отколкото цялата българска класическа музика е получила общо в интернет за всички времена. И после си дайте сметка, че утре това нещо, което не може да си посоли храната със солница ще ви постне мъдър статус за живота. И вие ще го послушате.