Скандал ли ги раздели? Изхвърлиха Галена от „Гласът на България“

Фолк звездата Галена е премахната от треньорите на „Гласът на България“ за следващия сезон, което е странно имайки предвид, че неин изпълнител грабна победата в миналото му издание.

По традиция всеки успешен ментор продължава и в следващия сезон на продукцията. Така както например се случваше с Иван Лечев, който е рекордьор с трима изпълнители победители, припомня HotNews.

Затова пък Дара и Любо Киров отново ще заемат местата си, а Лечев също е сред отпадналите ментори. Така неизвестните за предстоящото издание са две.

„Очаквам още по-силен сезон и съм изключително радостен, че хората от моя отбор вече се реализират успешно на музикалната сцена“, споделя вълнението си Любо Киров.

Прослушванията на живо за новия сезон на „Гласът на България“ продължават и в момента с пълна сила, а датите, които предстоят са – 16 и 17 април в София, в хотел „Хемус“. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат докато не бъде чут гласа и на последния кандидат.

„Елате на кастинг ако чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата мисия, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате!“, са думите на Дара, която е готова да посрещне в отбора си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

„Тази година екипът ни е свидетел на една нова вълна в звученето на гласовете – нови, модерно звучащи гласове“, споделя Теодора Орешенска, която е вокален педагог на „Гласът на България“. „Има много интересни кандидати и вярвам, че ни очаква един наистина вълнуващ сезон през есента!“, добавя още тя.

Previous post Жана Бергендорф бяга по работа в Испания?
Next post Засечка! Виктор попиля дамите в „Ергенът“, не би избрал нито една