Скандал! Мегз: Карбовски ме изнудваше да правим секс

Мартин Карбовски ме изнудваше да правим секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Това скандално признание направи дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз във „Фейсбук“. Тя написа огромен пост, в който разкри, че журналистът се хвалел как по по-подобна схема се уредил с прочутите красивици Николета Лозанова и Нора Недкова.

„Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир.

Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал – е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран.

Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.

Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам“, написа Мегз.

Previous post Маската на Бебето падна и се показа… Къци
Next post Жени Джаферович е „Жена на годината“