Скандал между Нора Недкова и Джулиана Гани коя е…

Скандалът между Джулиана Гани и Нора Недкова има своето продължение. Преди десетина дни, Джулиана грозно нападна конкурентката си с признанието, че е най-ниско интелигентната плеймейтка. Това се случи в предаването на Николаос Цитиридис, където трябваше да избира за тази „титла“ и между имената на Златка Райкова, и Златка Димитрова, пише Хотнюз. Вместо да подмине въпроса, Гани наля масло в огъня, категорично заявявайки позицията си срещу Норчето: „Каквото си е – си е!“

От шоуто по bTV, побързаха да вземат и мнението на Недкова по същата тема, като очакваха като отговор на „спорния“ въпрос да чуят името на тази, която запали плеймейтската война. Нора, която е носителка на титлата „Мис Плеймейт“ през 2017 г., обаче се оказа доста по-разумна в неудобната ситуация и според мнозина с отговора си е поставила на правилното място „Мис Силикон 2013“.

„В днешно време стана нормално всеки да мрази всеки и всеки да обижда всеки. Преди да тръгнат да обиждат каква била Драганка, каква била Петканка или кой бил красив и кой грозен и дали този трябва да го дават по телевизията, просто да се замислят дали не пренасят собствения си образ върху другия човек. Това не прави нито човека по-умен, нито по-интелигентен, нито по-красив. Това е само едно стъпало по-надолу във вашето израстване“, отсече в ефир Нора Недкова и буквално попиля другото русо изкушение.

Нора допълни още: „И не че България е лоша страна, защото вие хората сте ужасни. И сте гадни, и сте злобни, и сте едни нещастни души. Съжалявам, че го казвам, но масата от населението е точно такава. Затова следващият път, когато искате да осъдите някой или да се направите на по-велик, помислете! Мислете малко за действията си и вашето поведение, защото те са показател. Така, че ще си изям тази гадост, за да може вашите деца да живеят в по-добър свят“.

Припомняме ви, че неудобните въпроси попаднаха в новата рубрика на шоуто на Цитиридис, където участващите трябва да ядат най-различни гадости, ако откажат да отговорят на някой от зададените им неудобни въпроси. Гани предпочете да не хапне от „специалитетите“, заради което обиди жестоко Нора, която на свой ред предпочете да се „почерпи“, но да запази достойнството на Златките и Джулката, без да посочи коя е най-ниско интелигентна от трите. В действителност обаче Гани направи така, че конкурентката ѝ да изпъкне и да направи добро впечатление, отказвайки да коментира на всеослушание коя е по- по- и най-тъпа.

Previous post Андреа от „Hell’s Kitchen“ пусна снимка без сутиен
Next post Тина и Миро от „Един за друг“ демонстрират луксозен живот