Скъпа усмивка! Братя Аргирови с нови зъби за 40 бона

Благовест и Светослав Аргирови се присъединиха към звездния отбор от тунинговани знаменитости и вече греят с чисто нови зъби. Близнаците блеснаха в тв интервю с префасонирани усмивки, а промяната им не остана незабелязана от зрителите.

Музикалните легенди от соца са подменили изцяло зъбите си, а процедурата им е струвала по 20 хиляди лева на калпак. Срещу 40 бона в джоба на известен дентален специалист те се сдобили с популярния в момента сред хайлайфа бондинг. Процедурата представлява не само естетическа корекция на усмивката на пациента, но и лечение на редица зъбни проблеми.

Бондингът е сравнително нова стоматологична интервенция и е алтернатива на имплантите. При него върху проблемните зъби се „залепва“ материал за коригиране на дефектите и те буквално стават като излети по калъп. Пръв модата му в България вкара футболистът Благой Георгиев-Джизъса, който се превърна и в обект на подигравки заради усмивката си, чийто блясък вероятно се вижда чак от Космоса. При Аргирови обаче ефектът отново е впечатляващ, но по-естествен и зъбите им не лъщят като седефена броеница.

Преди дни близнаците навършиха 64 години, но продължават да бъдат все така суетни, както в младините си. От десетилетие насам обаче се различават и с просто око, защото Благовест си боядисва редовно косата в гарваново черно, докато Светослав предпочита натуралната прическа и се носи прошарен. Двамата, досущ като колежката си и уважавана приятелка Лили Иванова, също са почти непрестанно на диети, за да поддържат атрактивна форма за концертите, които им предстоят. Да са на режим настоявали съпругите им. И двете са чужденки и впечатляват с манекенски визии.

Това лято на братята им предстои първото им национално турне от дълги години насам, с което ще обиколят половин България. То обаче няма да бъде самостоятелно, а съвместно с други техни колеги от естрадата – Тони Димитрова, Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Елвира Георгиева, Мими Иванова, Мая Нешкова, Роси Кирилова и други, с които ще забавляват публиката в 10 български града.

Братя Аргирови се събраха отново и рестартираха позамрялата си музикална кариера след дълга пауза през 2018 г., когато Светослав реши окончателно да скъса с живота в Норвегия и се завърна в родината. В скандинавската държава той живя повече от 20 години и работеше като музикант там. Заради стажа си в чужбина сега взема пенсия в размер на 6 хиляди евро. Благовест пък е собственик на редица бизнеси, свързани с търговия с имоти, в които вече участие има и близнакът му.