Славена Вътова се разделила със съпруга си, влюбена е в друг

Манекенката и доскорошна водеща на куп телевизионни предавания Славена Вътова е разделена със съпруга си Юлиян Цолов заради пламнала и бързо развиваща се любовна връзка с младия политолог със семпъл речник Слави Василев. Това съобщава в. „Уикенд“ , позовавайки се на източници, запознати с пикантната интимна история.

Буквално преди няколко дни Славена е напуснала семейното жилище на улица „Оборище“ в центъра на София, за да се пренесе в дома на новия си възлюбен Слави Василев. Куриозното е, че напористият политолог и доскорошен съветник на президента Румен Радев е съсед със Славена и с мъжа ѝ Юлиян Цолов.

38-годишният наследник на бизнесмена Васил Василев също обитава просторен апартамент на „Оборище“ в кооперацията на естрадната прима Лили Иванова.

Казват, че любовта между Славена и президентския експерт е пламнала по съседски, като дълго време двамата просто са поддържали дружески отношения, след като се запознали на обяд в кокетен ресторант на „Оборище“.

Любовта ги сполетяла преди около месец, а само преди няколко дни Славена взела окончателно решение да съобщи на съпруга си за своя нов интимен партньор и да поиска развод.

Любопитен детайл е, че Славена се е изнесла от семейното жилище сама, а двете ѝ деца Ема и Ана все още живеят с баща си Юлиян.

Загрижени приятелки на носителката на приза „Мис България 2006“ пророкуват, че при бъдеща официална раздяла между Славена и съпруга ѝ най-големия спор между тях ще бъде за попечителството над децата им, тъй като Юлиян Цолов е описван като изключително всеотдаен и привързан към дъщерите си родител.

„Славена е влюбена до уши в Слави Василев и е категорична, че ще продължи живота си с него. Мъжът ѝ Юлиян трудно понася раздялата – на 14 февруари пиянства до зори сам-самичък в столична дискотека“, разказва посветен с интимната афера. Според думите му, популярната манекенка и телевизионна водеща е имала и друга авантюра до миналото лято, заради която е искала да се разведе с мъжа си, но в крайна сметка не се решила на тази стъпка.

Любовният романс между Славена Вътова и съпруга ѝ Юлиян започна през 2013 г., малко след като смуглият финансист се прибира в България след излежана 4-годишна присъда за борсови измами в Америка.

Юлиян Цолов е арестуван през 2008 г. в Ню Йорк заедно с няколко служители от „Морган Стенли“ и „Креди Суис“ заради предполагаеми финансови афери за над $ 1 млрд.

След като е разпитан от федералните и е пуснат на свобода с електронна проследяваща гривна, Цолов сваля уреда за проследяване и бяга в Испания. Арестуван е месеци по-късно в Марбея и е екстрадиран в САЩ. Там българинът признава вина и сключва сделка с американското правосъдие. Осъден е на 4 г. затвор, а властите му конфискуват над 50 млн. долара, както и имоти в Ню Йорк и Маями за още над 15 млн. долара. След като излежава присъдата си, Цолов се връща в България и няколко месеца по-късно се събира със Славена Вътова.

Двамата сключиха брак през 2015 г., докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря Ема. През 2017 г. Славена роди и второто си дете Ана.

Previous post Тита и Фики с неочакван дует (Видео)
Next post Емо Чолаков иска трето дете от студентка