Славена Вътова се събра с мъжа си след изневярата

Бившата манекенка Славена Вътова се е събрала с мъжа си Юлиан Цолов. Финансистът, който излежа 4-годишна присъда за борсови измами в Америка, е простил изневярата на красавицата с младия политолог Слави Василев. Семейството е решило да си даде втори шанс в името на децата. През уикенда Славена, Юлиян и дъщерите им бяха забелязани на кино и разходка в столичен мол.

Славена изневери на мъжа си с политолога и доскорошен съветник на президента Румен Радев, който им е съсед на столичната улица „Оборище“. Вътова дори се бе пренесла в дома на Слави Василев, но поискала да се върне при мъжа си малко след като поживя с политолога.

Цолов, известен като българския „Вълк от Уолстрийт“, веднага приел невярната си жена и двамата решили да се опитат отново да са щастливо семейство. Последната снимка на красавицата с мъжа ѝ е от септември миналата година, след това тя спря да публикува фотоси с любимия си, като преобладават самостоятелните кадри или тези с децата Ема и Ана.

През уикенда Вътова и Цолов се държаха нормално, не показваха близост, но и не бяха дистанцирани, а около тях кръжаха децата им, пише Уикенд. Таткото обясняваше на двете момичета кой артикул за какво служи, като семейството търсеше занимателни игри за малките принцеси, както и домашни потреби, но в крайна сметка не хареса нищо и си тръгнаха с празни ръце от мола.

Двамата се залюбиха през 2013 година, малко след като финансистът се прибра в България след излежаната присъда за борсови измами в Америка. Двамата със Славена се венчаха през 2015г., докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря. През 2017 година им се роди второто дете Ана.

Previous post Капитонова се отдаде на пълен релакс в Дубай, разкри, че има мъж до себе си
Next post Певицата Анн Джи пропищя от ММА боец