Слави Трифонов побеснял след шега с Емо Чолаков

Актьорът Мариан Бачев сподели интересни истории от кухнята на „Шоуто на Слави“, включително как е напсувал вечно киселия си шеф и е бил позорно изгонен. Въпреки всички конфликти обаче, талантливият комик има само похвали за дългогодишния си работодател.

Бачев разказа историята как е теглил една на Учиндолеца в подкаста на Тото от „Скандау“. В ранните години на участието си в предаването на Слави, на Мариан му се паднал изключително посредствен скеч, в който трябвало да изиграе синоптика Емо Чолаков. Ядосан от тъпия текст и отсъстващата реакция на публиката, актьорът прекъснал сценката по-рано.

След края на шоуто Слави го извикал на обяснение. „Аз ще реша кога приключва скеча. Аз решавам кое е смешно и кое – не“, започнал да се изхвърля в типичния си стил Дългия, пише burgas24.bg. На Мариан му прекипяло и му отвърнал: „Да бе, ясно, щото си ши*ания Слави Трифонов.“

Разбира се, Дългия го изгонил и го наказал да не работи една седмица. „Ама си ми плащаше заплатата“, смее се Бачев. Иначе актьорът твърди, че макар да е див и да замерва колегите си с всичко подръчно, Трифонов е най-изрядният работодател в кариерата му. „Никога не е имало един ден забавяне на парите, това за един актьор като мен си е истинско чудо.“

Мариан разказва още една показателна случка от кухнята на българското телевизионно продуцентство. Сутринта след дебюта му в „Шоуто на Слави“, му звъннал конкурентът на Учиндолеца Джуди Халваджиян. Попитал го дали вече има договор с Трифонов и като разбрал, че е на изпитателен срок, веднага го поканил в своята продуцентска къща, за да направи сечено на Слави. Бачев обаче проявил лоялност и явно не съжалява.

Previous post На върха на щастието! Иван и Ирина съобщиха чудна вест
Next post Есил си спомня трудностите от времето на „Голямата екскурзия“