След като и Джия награби Евгени: Любовен четириъгълник в „Ергенът“

Поп фолк певицата Джия е поредната дама, която получи шанса да се докосне до устните на новия ерген на България Евгени Генчев в романтичното риалити по bTV. Изпълнителката, която единствена успява да лавира между двата противникови лагера в имението, получи специална покана от виртуоза за романтична среща из поразително красивите средиземноморски кътчета.

Евгени отведе Джия на тайландски масаж, но по време на отпускащата процедура неочаквано смени масажистката и започна да разтрива гърба на фолк дивата, която първоначално въобще и не разбра какво се случва. Двамата се насладиха и на СПА процедура, мазаха телата си с етерични масла, а срещата им завърши в ресторанта на приятел на Генчев, пише hotnews.bg.

Между Евгени и Джия през цялата вечер прехвърчаха искри, които „избухнаха“ в красива целувка, определена от певицата за най-страстната в целия ѝ живот. Дуетната половинка на Емануела не скри, че започва да се влюбва в Евгени, но останалите момичета веднага констатираха, че се заформя любовен четириъгълник с двете ѝ най-близки приятелки в имението – Валерия и Айлин, които също са се целували с музиканта. Дали трите ще успеят да запазят близките си отношения, или ревността ще надделее, предстои да разберем.

Previous post Анита във вихъра на купона след раздялата с Рачков
Next post Азис взриви Ваня Щерева с това признание за майка си