След като Марчела й разби сърцето, Люси хвана ново гадже

След болезнената раздяла нова любов огря живота на Люси Дяковска. 46-годишната плевенчанка обаче крие половинката си. Наскоро Люси пусна кадър, на който е с огромна усмивка, коктейл в ръка и сияеща от удоволствие. Под снимката тя написа: „Любовта е, когато гаджето ти те снима, без да знаеш“.

От фотосесията става ясно, че Люси дели живота си с нова жена. Този път тя не издава коя е избраницата. Целта на червенокосата певица е да запази в тайна максимално дълго отношенията си или поне да не разкрива самоличността й, докато не е сигурна в отношенията им. Решението е след последната бурна връзка и още по-бурната раздяла с танцьорката Марчела.

Двете изживяха бурна, но не продължителна връзка. Разделят се след близо година. Според запознати именно интересът, предизвикан от отношенията на гей двойката, става и причина за тяхната раздяла.

Люси ще има още поводи за щастие. Немската момичешка група No Angels се завръща ударно на сцената. 20 години след основаване на групата те пуснаха нова версия на песента Daylight, която ги направи известни, и нов албум. Това се случи миналата година, а сега започват грандиозни концерти, писа „България Днес“.

Previous post Злобната Люси от „Ергенът“ хапе наред, претърпяла пълна промяна
Next post Маданска и Венелин вдигнаха скъпарско имение в Бистрица