След Ковида: Глория прикотка обратно любовника милионер

Една от големите в поп фолка – Глория, показа, че изобщо не е вчерашна. Само с една реплика тя успя да покаже, че си е върнала любовта, годеника и милионите му. След като премина през катарзис с коронавируса, примата на фолка отправи благодарности към лекарите, които се грижили за нея, както и към приятелите и колегите й, които били загрижени и й пишели всеки ден, за да се поинтересуват как се чувства. И покрай това Глория спомена за разменена прошка.

Признанието й отприщи вълна от предположения дали е имала предвид някоя своя колежка или може би става дума за бившия й годеник – бизнесмена Йордан Джермански. Както е известно, двамата бяха доста влюбени. Това е и единственият мъж, когото Глория представи публично, откакто преди години се раздели с бащата на порасналата си дъщеря Симона – композиторът Илия Загоров. Съвсем неочаквано романтичната идилия приключи с разлъка, като така и не стана ясно каква е причината. Затова почитателите на Глория веднага допуснаха, че в изповедта си в инстаграм е визирала именно бившия си годеник.

„С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята, вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна, и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката „Благодаря” днес ме кара да се чувствам щастлива, повече от всякога! Благодаря и до скоро!”, сподели Глория в инстаграм.

Според запознати, певицата наистина се е събрала с атрактивния милионер. Двамата в най-скоро време ще обявят официално, че отново са двойка, пише „Уикенд“.

 

Previous post Гимнастичката Цвети Стоянова на косъм от смъртта за втори път
Next post Свиват гнездо! Гришо купува палат на Лолита в Монако