След „Маскираният певец“: Краси Радков с неочаквано признание

Краси Радков, който години наред беше любимият актьор в „Шоуто на Слави“, влезе ударно на мястото на Димитър Рачков в „Маскираният певец“ и отново накара зрителите да се влюбят в новото му амплоа. Актьорът със завидни комедийни заложби застана добре до Герасим Георгиев-Геро и това беше очевидно на всеки лайф на атрактивния формат по Нова тв.

Самият Радков наскоро заяви при гостуването си в „На кафе“, че се чувства повече от щастлив и много положително зареден от реакциите на публиката.

„Зарежда ме, когато публиката реагира и това те помпа и ти дава емоция. А и в главата ми има повече от 15-16 образа и не знаеш кой си“, сподели той. А на въпрос: „Обича ли българинът далаверата?“, Радков отвърна:

„Не е много хумористично, защото какво точно българинът да купува при скъп ток, парно и всичко останало? С какво точно да се запасява? А и хората в провинцията не живеят толкова добре, че да успеят да се презапасят, но ако трябва да отговоря с чувство за хумор, аз имам едни буркани в мазето от 1980 г. и съм се презапасил“, пише show.blitz.bg.

Previous post Николета Лозанова си направи секси бразилско дупе в Турция
Next post Уличен музикант изсвири на Анди Гарсия мелодията от „Кръстникът“ в София