След раздялата със Саня: Ники Илиев заби нейно копие, но с детенце

Краят за светската двойка Ники Илиев – Саня Борисова настъпи официално. След многобройни опити да закърпят отношенията двамата се разведоха през лятото. „Това бе голямо изпитание за мен, защото се разделихме преди 2 години, но разводът се проточи“, коментира тогава блондинката. С днешна дата бившите съпрузи имат нови половинки до себе си и са запазили добри отношения въпреки трудните моменти в миналото.

Новaта приятелка на Ники се казва Цветелина Цекова, пише „Уикенд”.

Дамата е авторка на редица текстове с разнообразно съдържание и пише предимно за проекта „Пощенска кутия за приказки”. Именно така се запознала с режисьора, който неотдавна взе участие в литературния формат като гост-звезда.

За това, че Илиев има връзка с талантливата писателка, издадоха добре осведомени източници на вестника. „Видях Ники с новото му гадже Цветелина Цекова по време на „Пощенска кутия за приказки”. Той даже чете неин текст и не я изпускаше от поглед. Държаха се като двойка. Доста е отслабнал, явно от любов…”, коментира свидетелка на искрите между влюбените.

За Цвети се знае, че има дете от предишна връзка, но не е ясно как и защо се е разделила с бащата на момченцето. Подобно на Саня Борисова, тя също е блондинка с дълги коси и големи светли очи. Явно Илиев харесва определен типаж и си пада по руси хубавици.

Говори се, че Саня също има нов мъж до себе си, но го крие, за да не дава поводи за клюки. През лятото тя бе с него на почивка във Франция и в Гърция. На всички снимки от ваканциите обаче миловидната блондинка позира сама и не издава кой стои зад обектива.

Борисова и Илиев имаха дългогодишен брак и много общи професионални проекти, ала те останаха в миналото. Запознати твърдят, че актрисата трудно се съвзела след раздялата, но този период вече е зад гърба й и сега е заредена с желание за различни приятни изживявания.

По примера на сестра си Ирена, която е модел в Дубай и е много популярна в инстаграм, Саня се преквалифицира в инфлуенсърка и печели от реклами на различни продукти в социалната мрежа. Борисова изду джуки с хиалуронова киселина, в областта на бюста също изглежда наедряла. Не казва дали си е сложила силикон, ала промяната във визията й е очевидна. Говори се, че точно сестра й я подтикнала да си прави подобрения и я окуражила да излиза с нови мъже и да се разнообразява.

Мнозина считат, че Саня успя да се наложи като актриса благодарение на бившия си съпруг, който е режисьор на всички филми с нейно участие. След развода блондинката остана без работни ангажименти и реши да се занимава с друго. Тя изостави актьорството и сега се опитва да пробие в модните среди, създавайки свой бранд за дрехи.

Запознати издават, че причината за развода на Илиев и Борисова се крие най-вече във факта, че за 10 години съвместен живот Саня така и не успяла да зачене. Първоначално актрисата изобщо не искала да забременява, а когато започнали опитите за дете, не се получило. Роля в раздялата изиграла и майката на Ники – известната дерматоложка д-р Мирослава Кадурина, която открай време недолюбвала актрисата и подстрекавала сина си да я зареже. Дали обаче ще одобри новата кандидат-снаха, предстои да разберем.