След скандала с „Жокера“: Асен Блатечки проговори за Мария Бакалова

Актьорът Асен Блатечки явно си е взел поука когато изказва мнение за номинирани филми и актьори, след грандиозния скандал, който се разрази когато коментира номинираният за „Оскар“ Хоакин Финикс.

Този път Блатечки сипе комплименти с голямата кошница за Мария Бакалова, макар че не е гледал дебюта й в Холивуд – „Борат 2“. Лошото момче на българското кино все пак признава, че не харесва Саша Барън Коен.

„Това, че аз не харесвам нещо, не означава, че трябва да омаловажаваме това, което се случва на Мария Бакалова. Тя е суперталантливо момиче и добро човече. Приятелка ми е от 12-13 години, наистина се радвам“, казва Блатечки.

Половинката на Диляна Попова се върна и към думите си от миналата година след раздаването на „Оскарите“. Блатечки обяви, че куп българи могат да изиграят Жокера не по-лошо от Хоакин Финикс и така да спечелят престижната статуетка.

„Най-големият майтап е, че аз страшно много харесвам Хоакин Финикс като актьор и продължавам да смятам, че има десетки роли, с които заслужава много повече да вземе „Оскар“ от тази в „Жокера“, добави Блатечки, пише България днес.