След „Фермата“: Лора проговори за гаджето си и какъв й е Любо

Най-младата и красива участничка във „Фермата“ напусна реалити формата, след като нейната „майка“ в стопанството Мартина, я победи на дуела.

„Чувствам се прекрасно! Виждам колко е прекрасен светът и извън „Фермата“. Снощи плаках и преживях всичко наново. Сълзи от щастие и носталгия. Там преживях нещо много прекрасно и истинско с чудесни хора. Най-много ми липсва усещането всички да сме заедно. В стопанството има една безгрижност и свобода от задълженията в реалния живот“ – сподели Лора в „Преди обед“,

От 5 години тя има връзка с мъж, който първоначално е бил против участието й във формата.

„Когато се прибрах, каза, че доста добре съм се справила. Подкрепи ме… Любо от „Фермата“ ми е много близък приятел. Сродна душа, с която споделяхме добри и лоши моменти. Той ме мотивираше да премахна страха си и да се хвърля на арената. Благодаря му за всичко! Казах му, че го чакам на финала. Другият ми фаворит е Пламен“ – поясни Лора.

Според нея „Фермата“ й е харесала много, защото нейният бизнес е изцяло онлайн и няма достатъчно срещи с хора, пише ladyzone.bg.

„Вътре се почувствах много жива. Три поредни години кандидатствах. Гледала съм всеки сезон, плакала съм, преживявала съм го. Затова смело мога да кажа, че мечтите се сбъдват. Хора, вярвайте!“ – сподели дизайнерката.

„Пораснах. Показах, че едно 24-годишно момиче може да се грижи за животните, да меси хляб… Емоционално съм по-зряла. Имам прекрасно семейство, но може би досега не го оценявах достатъчно“ – допълни Лора.

Според нея крайното разделение на два лагера във „Фермата“ е било неизбежно.

„Всъщност другите не бяха лагер, просто не се вписваха в нашите ценности… Сега виждам, че хората, които ме предупреждаваха да внимавам с Живка, са били прави. Иначе тя не е лош човек, видяла съм и хубави неща от нея“ – призна дизайнерката.

Тя започва да се занимава с мода още през 2014 г., когато е ученичка в 11 клас в Шумен.

„Започнах с венчета за коса с изкуствени цветя. Когато със сестра ми стигнахме първите 1000 лева, си взехме кученце. Померанче е и се казва Бела. Майка каза, че ще имаме куче само ако изкараме сами парите… Доста добре тръгнаха нещата с аксесоарите, които правим. Следим тенденциите и обръщаме внимание на детайлите. Искам да развия бизнеса и да имам мой цех, в който да шия дрехи“ – сподели в края на разговора Лора.

Previous post Клуни отказал $35 милиона за един работен ден, жена му не дава
Next post Мисис България тича с принца на Дубай