След „Фермата“: Пилотът сексимвол срази фаталната Даяна

Фаталната актриса Даяна Ханжиева, която във „Фермата“ разтури годежа на фокусника Йордан Белев, а после скочи в леглото на секссимвола на стопанството Петър Петров, получи болезнен удар в сърцето точно от бившия футболист и настоящ пилот.

В четвъртък вечерта Петър приключи участието си в шестия сезон на риалитито, след като на метри от финала бе победен от строителя от Летница Борислав.

Сутринта красавецът се появи в студиото на „Преди обед“ с нова визия – късо подстригана коса, и с откровения, от които обожателката му Ханджиева със сигурност не се е почувствала добре. Освен с флиртовете й с двама от мъжете във „Фермата“, участието на актрисата без диплома в предаването ще се запомни с паразитната й реплика „Не е ок!“.

Даяна и Петър се сближиха в последните седмици. Продукцията излъчи доста моменти на откровена интимност между двамата – прегръдки, целувки и милувки. Но истината е, че пилотът не е бил воден от влечението си към Ханджиева, а от желанието си да я успокои в трудни за нея моменти.

„Когато проявявах подобен тип поведение към Дая, тя имаше слаби моменти. В последните дни имахме моменти на голяма близост, да. Но като цяло отношенията ми с жените малко се бърка. В днешно време отвориш ли вратата на някоя дама, тя си мисли, че я свялаш. Дая е изключително красива, интелигентна и възпитана жена, но нямаше просто химия, това е. Нейните сигнали бяха доста силни, но и малко объркващи. Дори и самият Данчо успя да се обърка. Във „Фермата“ не съм изпитал симпатии или сексуален нагон към една или друга от жените“, призна Петър пред водещите Сашо и Деси, пише pik.bg.

В момента той не е обвързан. След излизането си от „Фермата“ не е продължил отношенията си с Елеонора, с която се запознава на кастингите на предаването и която му изпрати писмо, докато бе в стопанството.

Previous post Тайната падна! Ева Веселинова бременна от дърт грък
Next post Тежка депресия: Жана Бергендорф се пропила от мъка