След COVID-19 Веселин Маринов в нова беда

Черни облаци са надвиснали над главата на Веселин Маринов. Финансовите му неприятности се задълбочавали заради безработицата на артисти и музиканти и той не можел да връща задълженията си към банките.

Притесненията му ставали все по-големи, защото имало риск естрадният трубадур да остане без жилище или автомобил, ако финансовите институции, към които имал задължения, не получат вноските си навреме.

„Всичко, което съм изкарвал, съм го вкарвал в себе си, но съм мислил, че е било инвестиция. След 1 година пълен застой започвам да усещам дискомфорт, който ме притеснява“, призна изпълнителят. Маринов е притежател на едни от най-скъпите музикални техники, но от месеци те стоят и събират прах, без той да изкарва пукната стотинка.

На негова издръжка е и настоящата му половинка Веселина, която е бивша сервитьорка. От доходите му зависи и майка му Мария, която пък от близо 2 години е настанена в елитен хоспис, където таксата на месец е над 1000 лева и пенсията ѝ не покрива и половината.

Единствената радост за изпълнителя на „Горчиво вино“ в най-трудните дни в живота му били неговите внучета близнаци, които се родиха през 2020-а. Те са дечица на щерка му Йоана. Тя обаче била изключителен привърженик на строгите мерки и не разрешавала на разнежения дядо често да вижда малките Веселин и Цветелина, за да не ги зарази.