Смъртта на Матю Пери става все по-мистериозна

Неяснотата, свързана с причините около смъртта на Матю Пери, се задълбочава. Оказва се, че актьорът не е починал от свръхдоза фентанил или метамфетамин, според предварителните тестове, пише TMZ, цитиран от „Фокус“. Той няма следи от фентанил или метамфетамин в тялото си, твърдят следователите след като са били проведени и по-задълбочени тестове.

Междувременно се провеждат и по-сложни токсикологични тестове, за да се определи дали кръвта на актьора съдържа други вещества или нивата на лекарства, отпускани с рецепта, са били високи. Резултатите от тези тестове ще бъдат налични едва след 4-6 месеца и чак тогава съдебните лекари би трябвало да могат да установят конкретната причина за смъртта на актьора.

Няколко лекарства с рецепта бяха открити в дома на вече покойната звезда от „Приятели“, всички предписани от лекари за различни състояния, с които е бил диагностициран. Разследващите установили, че тези лекарства са били правилно съхранявани в запечатани контейнери.

Матю Пери, любимият актьор, който изигра Чандлър Бинг в „Приятели“, почина в събота на 54-годишна възраст. Той бе намерен в джакузито на дома в Лос Анджелис. Говорителят на пожарната в Лос Анджелис Брайън Хъмфри каза пред CNN, че обаждането до 911 е направено в 16:07 ч. за „спешно водно спасяване“.

Причината за смъртта на Матю Пери все още не е известна. В понеделник следователите казаха, че точната причина за смъртта на Матю Пери не може да бъде установена. Съдебният лекар от Лос Анджелис, който се занимава със случая, потвърди, че ще отнеме поне няколко седмици, преди да бъде постигнато окончателно официално заключение относно причината за смъртта на актьора и тялото на Пери може да бъде предадено на семейството.

Предварителните резултати за причината за смъртта на Матю Пери са неубедителни и причината за смъртта все още не е установена. В този контекст ще бъдат направени допълнителни изследвания, включително токсикологичен доклад.

Previous post 5 начина, по които хората най-често манипулират в отношенията си
Next post Катя от „Ритон” се подмлади с 20 години с годжи бери