Соня Васи се изцепи: Не гласувам на български избори!

Колоритната певица и дизайнер Соня Васи сподели, че не гласува на българските избори, защото от години живее в Лос Анджелис и не е запозната с политическата обстановка в България. На мнение е, че всеки, който се вълнува и е информиран, трябва да упражни това свое право.

„Просто гласът ти трябва да е чут!“ – сподели тя по Би Ти Ви

За важните избори в живота разкрива, че като по-млада е била по-рязка и решителна, докато сега обмисля нещата по-обстойно.

В САЩ все още не изискват зелен сертификат за посещение на общината. Соня и дъщеря й са направили личния избор да се ваксинират: „Всеки има право на избор, това е право на всеки човек да си вземе решението сам за себе си“.

По време на локдауните певицата и дизайнер е започнала да плете отново и е възстановила бизнеса си с шалове.

Заявява, че няма тайна що се отнася до атрактивния й външен вид. Разказва, че наскоро е спряла напълно алкохола и се чувства много добре.

„Като ни бяха затворили, така се отпускаш малко, но след това от януари месец реших да не пия. По принцип не съм голям пияч, но реших да спра тотално. И се чувстваш много добре за себе си. Тренирам вкъщи“.

Без колебания заявява, че концертите, нощният живот и раздаването на автографи не й липсват. Това, което й липсва обаче е енергията на публиката.

Previous post Празник в поп фолка! Ивана и Стояна купонясват
Next post Най-големите секс скандали в родния шоубизнес